Heerlijk Aruba

Een vakantiehuis, villa of verblijf met zwembad en mooie slaapkamers heel dicht bij de mooie witte stranden huren is wellicht nergens zo aangenaam als op Aruba! Het eiland kan namelijk bogen op een ronduit fantastisch klimaat waar zonaanbidders geen genoeg van krijgen. Je zou zelfs kunnen stellen dat het klimaat een van de populairste eigenschappen van Aruba is. Huur op Aruba is een uitstekend idee! De kans op warm weer is ontzettend groot op Aruba, terwijl slecht weer zoals regen zich vooral beperkt tot korte, hevige buien. Mocht het dus even losbarsten, dan kunt u gewoon op de stranden onder een parasol wachten tot het weer opklaart. Wie weet is een lekker zomers buitje op een bloedhete dag wel een welkome verschijning, een echte prijs! Huur een huis aan het strand en u zit meteen goed. De zee werkt ook al zo goed mee. Zelfs in de koudste maanden bedraagt de temperatuur van het zeewater ruim drieentwintig graden, waardoor u dus zonder meer ook voor de huur van een vakantiehuis, villa of verblijf met zwembaden en luxe slaapkamers kunt kiezen in de wintermaanden. Dat is wel zo fijn voor de Nederlander die er tijdens het laagseizoen op uit wil en op de stranden wil liggen. De temperatuur op Aruba is ronduit fantastisch. De hele dag blijft de temperatuur zo’n 30 graden, ideaal om bij het vakantiehuis, de villa of het verblijf met zwembad en gekoelde slaapkamers met huur voor een mooie prijs lekker in de schaduw te zitten of om juist op het strand in het water te spetteren. In dit soort tropische contreien wordt het soms verzengend heet, maar op Aruba blijft de temperatuur redelijk aangenaam. Warmer dan 35 graden wordt het er niet. Geen wonder dat de huur van vakantiehuizen hier zo populair is. ’s Avonds daalt de temperatuur ietsjes, tot zo’n 25 graden. Dat is de ideale temperatuur voor een lekker lang avondje stappen of om tot diep in de nacht op een terrasje te ontspannen. Bent u niet al te goed bestand tegen warme temperaturen in de slaapkamer, dan kunt u het beste een vakantiehuis, verblijf of villa met airco huren. ’s Avonds lekker in de korte broek naar buiten, ’s nachts een heerlijk koele slaapkamer, tegen een mooie huur. Wie stelt daar geen prijs op? Het weer in Aruba laat zich goed in twee seizoen indelen. Het hoogseizoen begint zo rond mid december en loopt tot begin april. Dat is precies de tijd waarin veel personen uit Amerika er een van de vakantiehuizen huren en zich er dag en nacht vermaken. De meeste Nederlanders trekken naar Aruba in het middenseizoen. Dat is fijn, want dan is het er niet al te druk en hebt u alle vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt. De prijs ligt dan ook iets lager dan in het hoogseizoen.

15 New headon

Denk voordat u op vakantie naar Aruba gaat na wat voor vakantiehuis, villa of verblijf u eigenlijk wilt. Zoekt u iets met een tuin of keuken? Selecteer dan enkel de vakantiehuizen met een tuin of keuken zodat u tijdens uw vakantie lekker in de tuin kunt zitten en uw eigen maaltijden in de keuken kunt maken. Wilt u een zwembad zodat u ’s avonds in het water kunt dobberen en een stukje water helemaal voor uzelf hebt? Ook dat is geen probleem. Van tuin en keuken tot zwembad en meerdere slaapkamers, de meeste vakantiehuizen van Aruba Happy Rentals hebben het allemaal. Bekijk online voor meer informatie, of stuur een mailtje naar de vriendelijke vakantie huizen experts van Aruba Happy Rentals. De prijs voor de vakantiehuizen is doorgaans heel schappelijk en u bespaart flink wat geld als er een keuken aanwezig is. U kunt dan immers uw eigen maaltijden bereiden en hoeft niet dag na dag, week na week buiten de deur te eten. Is het budget niet zo belangrijk voor u, dan kunt u de keuken laten schieten en juist voor een grote tuin, extra slaapkamers of een luxe zwembad gaan. Hoe het ook zij, met een vakantiehuis, villa of verblijf op Aruba weet u zeker dat u zich dag en nacht zult vermaken en dat de personen met wie u reist het nog lange tijd over uw onvergetelijke vakantie zullen hebben.

We wensen u een heerlijke vakantie voor een geweldige prijs in een van onze vakantiehuizen op prachtig Aruba, Palm Beach en omstreken!

low rise area

Aruba, One Happy Island.

fabian

Heel spontaan, een maand voordat ik daadwerkelijk moest beginnen met mijn stage, zei ik tegen mezelf; stage lopen op Aruba lijkt me geweldig.  Een maand later, Zondag 8 November, was het zover en kwam ik aan op Aruba.

Met behulp van YoungAruba kwam ik terecht bij Aruba Happy Rentals. De volgende dag werd ik hartelijk ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Ik ben een persoon die goed zelfstandig kan werken en als eerste instantie altijd eerst de kat uit de boom kijkt. Gelukkig waren mijn collega’s erg open en voelde ik al snel op mijn gemak. Er heerst een heerlijk ontspannen sfeer, daarentegen wordt er wel hard gewerkt wanneer het nodig is.

En hard werken moesten we zeker, aangezien ik de drukste periode van het jaar moest doorstaan, namelijk het seizoen van kerst en carnaval. Het is toch wat anders met kerst en oud & nieuw in korte broek op het strand. En dan heb ik het over verblindend parelwitte zandstranden aan een helder azuurblauwe zee. Aruba is een prachtige bestemming als je van snorkelen en duiken houdt. De beste plekken om te snorkelen zijn: Arashi Baai, Boca Catalina, Malmok en Baby Beach. Het eiland is natuurlijk niet alleen zon, zee en strand. Alleen al naar het aanbod van dieren gekeken; ik ben hagedissen, leguanen, slangen, schorpioenen en leeuwen tegen gekomen (oke, geen leeuwen). Maar ruimte voor avontuur is er zeker, bijvoorbeeld het Arikok National Park kent geen palmbomen maar cactussen en de lichtblauwe rustgevende zee veranderd in een intens donkerblauw zee. Heerlijk om avontuurlijk te touren!

Aruba is een cocktail van mensen en culturen.  De oorspronkelijke taal op Aruba is Papiamento en de andere officiele taal op het eiland is Nederlands. De meeste Arubanen spreken ook Engels en Spaans en ondanks allerlei verschillende culturen voelde ik me toch ‘at home away from home’. De levensstijl is hier totaal verschillend dan in Nederland. De Arubaanse levensstijl is heel relaxed; van drukke toestanden houden ze niet, carpe diem is iets wat bij de meeste Arubanen voorkomt.

12670785_1023554521015290_1937026487129954810_n[1]

‘Een foto zegt meer dan 1000 worden en een video meer dan een miljoen’, dit zou aardig een realistisch beeld moeten schetsen van de dingen die ik heb meegemaakt. Ook het vertellen van mijn avonturen is een mogelijkheid om met mijn thuisfront te delen hoe het leven hier was, maar alsnog zal het niet echt duidelijk voor mijn vrienden en familie zijn wat ik eigenlijk heb meegemaakt.

Inmiddels zit mijn stageperiode er alweer bijna op. Door de goede begeleiding, bij Aruba Happy Rentals, heb ik mezelf sterk kunnen ontwikkelen. Zij gaven mij veel vrijheid om zelfstandig aan het werk te gaan bij diverse taken en projecten. Achteraf kan ik zeggen dat de keuze om naar Aruba te gaan de beste keuze van mijn leven is geweest. Mocht je nog twijfelen over een bestemming, kies Aruba. Ik garandeer je een een geweldige tijd!

By: Fabian Heijligers

Aruba: My new home.

My new home: Aruba

When searching for a place to do your internship, or doing your study abroad, or just spending your holiday, just stop! There is no reason for searching:
Step 1: Go on the internet.
Step 2: Book a ticket to Aruba.
Step 3: Search for a nice location and property at Aruba Happy Rentals.
Step 4: GO & ENJOY!

I know this sounds a little bit weird or short-sighted, but please believe me it is worth it.

First of all, I would like to introduce myself. My name is Romy and I am a tourism management student. My school gave me the opportunity to do my internship abroad. Well, as soon as I heard about an internship abroad, it was clear to me what I was going to do: Travel & go abroad! I have to admit that I was searching in the first place too, for what kind of country I was interested in. As soon as I heard about internships in Aruba, I knew where to go. The company YoungAruba helped me with searching for a nice company to do my internship. They found a great place for me: Aruba Happy Rentals. This is a small vacation rental company with a large market share in Aruba. They are also doing long term rentals and started a Realty company too.one happy island
Upon arrival in Aruba, I did not know what to expect from the island, the culture, the people, the company, my new home, and so on. As soon as I arrived and went to my new home and Aruba Happy Rentals, the island felt like home. The one happy island, yes it is!perledor3
As soon as I arrived in my new home Perle d’or, I met some nice people. During the first weeks, more and more students were arriving there. Now we have a group of 60 students staying in Perle d’or, the (the way we call our self) Perle Family. This is such a nice place to stay and to meet some new people, who have become good friends: your new family for your stay in Aruba.
babybeach
We started exploring the island by car and discovered beautiful places which I will never forget. On the west side of the island, the most beautiful beaches of the world are located! I was flabbergasted by the beauty of these beaches. I had never seen white sand and blue water like this before!
 natural poolthree bridges
On the other side, the east side of the island, the coast is way different than the west side. There are no large beaches located, just some small bays. This makes the island so beautiful, the big differences in nature between the different places, on such a small island.
 hooiberg
Besides the beautiful coasts, this island offers so much more. In the center of the island, is the natural park Arikok located. You should really go there to visit the natural pool and visit the most beautiful and spectacular caves. Also in the center of the island, is the Hooiberg located. We used this small mountain for our exercise.  This mountain has got 670 steps, and the view from the top is amazing. A lot of people are going there. This is the most amazing location ever, where I did my exercise.
salsa boatparty
Of course we did not only exercises or went only to the beaches and the coasts, we went also to some nice bars, restaurants, boat parties, and so on. There are very nice places to go! I really preferred the beach bars and restaurants. You are just chilling, drinking or eating something, on the water or on the beaches. These were really some special moments on the island!
 drink
In Downtown, Oranjestad, there are also a lot of bars, restaurants and shops. However, you should not expect a lot of nice shops to go for new clothes. There are especially a lot of expensive shops. But what is that, comparing to all the other beautiful and amazing places, moments and memories!
AHR team
My internship at Aruba Happy Rentals was amazing. I have learned so many things, I have improved myself in a lot of skills and I have developed myself incredibly. Thanks to Aruba Happy Rentals and my lovely colleagues. I have learned so much from them and they were so helpful and nice. I could not imagine a better place to do my internship. I would love to see them all again and return to Aruba for a holiday!

Besides all of the information mentioned above, there are a lot of other nice activities to do and nice places to go! For example salsa lessons, donkey farm, lighthouse, Ayo rock formation, Palm Island, Renaissance Island, Moomba, tours, and so on. I could keep talking about what to do and what to see, and that you should go there! The only way to experience it by yourself, is to go to Aruba and enjoy the ambiance, the nice people, the beautiful island, beautiful weather, lovely beaches and coasts, all of the beach bars, restaurants, islands, parasailing, diving, tours…. It is worth it going there! J Aruba the one happy island, my new home.

Please, find below the checklist for visiting Aruba, made by me.
checklist blog
Please find below two links for some beautiful videos about the one happy island Aruba.

https://www.youtube.com/watch?v=W8X91iYO-jQ    https://www.youtube.com/watch?v=p7NdI0jmvXA

This blog has been made by me: Romy
romy

Hopi Happy People

Image

Aruba, het kleine paradijs ver weg van Nederland. Na 5 maanden in Aruba kan ik vertellen hoe mooi Aruba is, maar vooral hoe mooi alle mensen zijn die ik hier heb leren kennen.

Mijn stage bij Aruba Happy Rentals heeft mij ontzettend veel geleerd en zelfvertrouwen gegeven .
Dit komt niet alleen door het werk wat ze doen maar ook door alle collega’s die heel erg open zijn en vooral erg lief, de sfeer op kantoor is altijd goed en er word goed maar ook leuk gewerkt.
Ik heb hier de kerst meegemaakt, wat heel erg druk was en ik heb zoveel mooie villa’s gezien en ging elke dag weer met plezier naar AHR, wat heel erg belangrijk is.

Aruba is heel erg anders dan Nederland in mijn ogen, voor mij was de warmte heel erg belangrijk dus dat is het eerste verschil, de wegen zijn hier heel erg anders en ook het rijgedrag van de meeste mensen. Ook kun je hier niet echt fietsen omdat het te gevaarlijk is.  Het stappen is hier kleiner maar wat vooral erg leuk is dat iedereen danst! Vooral moomba vind ik leuk, dat is op het strand.

Ik kan iedereen vertellen hoe mooi de zee en het strand hier is en dat het net als op de foto is, maar als je het met je eigen ogen ziet is het zo veel mooier! Ook het snorkelen is hier echt heel mooi, super veel verschillende vissen.

Ik heb hier zoveel mensen leren kennen en buiten dat  ook mezelf. Van mijn oude vertrouwde dorpje thuis bij mijn ouders naar Aruba, langer dan 5 maanden op jezelf wonen (en zelf koken) is toch wel eventjes wennen. Toch heb ik me geen moment alleen gevoeld, natuurlijk ligt dit ook aan je eigen instelling, maar ook aan de mensen hier, de openheid van iedereen.

Als je mij vraagt of ik negatieve dingen kan vertellen over Aruba dan is mijn antwoord nee.
Het wordt  “one happy island” genoemd en dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen zo te zijn, maar voor mij is dit wel het geval. De dingen die ik hier heb gezien en geleerd pakt niemand mij meer af.
Ik had verwacht dat ik me goed zou voelen, maar zo goed had niemand verwacht. Dankjewel lieve collega’s, mensen en Aruba voor alle positiviteit! Jullie zijn hopi geweldig en maken voor mij Aruba het HAPPY ISLAND.

Geschreven door Liset Ten Velde

1IMGP0297

IMGP0294

 

Één Groot Paradijs

Het witte zand wat door mijn tenen glijdt, Het water van de oceaan zo helder dat je ieder visje kunt zien zwemmen en een stagebedrijf waar je direct het gevoel krijgt dat je een deel van de familie bent.

foto 1

 Eindelijk, mijn droom is uitgekomen. Ik loop stage op Aruba bij Aruba Happy Rentals en ik vind het geweldig!

 Ik keek er al jaren naar uit om stage te lopen in het buitenland en hier zit ik dan, in het caribbisch gebied met iedere dag 30 graden, geweldige collega’s en een nieuwe groep vrienden waarvan ik nu al weet dat deze vriendschappen voor altijd zullen bestaan.

foto3foto 2Aruba Happy Rentals heeft mij de kans gegeven om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van Marketing & Communicatie en daarnaast mee te functioneren binnen een professioneel bedrijf. Alle collega’s zijn zo ontzettend behulpzaam en lief dat ik nieteens meer weg wil uit dit paradijs.

Elke dag op kantoor staat altijd vol verassingen en echt, naast het feit dat we hard werken (mag gezegd worden) hebben we ook de grootste lol met zijn allen.

De cultuur hier op het eiland is ja, hoe zal ik het beschrijven; “anders” maar toch ook weer niet. Ergens heb ik heel erg het gevoel dat Nederland naast de deur ligt dankzij de taal hier op het eiland maar aan de andere kant krijg ik ook heel erg het gevoel dat ik in een hele andere wereld ben. Veel zandwegen, relaxte sfeer, de oceaan, het werk en de open/hartelijkheid van de typische Arubanen geven mij wel dat ultieme gevoel van “experiencing and discovering another culture”. Dat is tenslotte ook een van de redenen waarvoor ik hier ben.

Naast het feit dat ik stage zou komen lopen was mijn andere doel dat ik moet genieten, rusten en vooral ‘leven’. Nogmaals, ik kan niet beschrijven hoe mooi het hier is, daarvoor zou je echt zelf een keer naar Aruba moeten komen. Wel kan ik zeggen dat ondanks de 40 uur die ik per week werk ik ook mijzelf steeds beter begin te leren kennen en er een bepaalde rust in me naar boven komt, vooral als ik het strand op loop. Het maakt iedere keer zo ‘n enorme indruk op me als ik die “bounty stranden” zie en dan besef ik me weer even hoeveel geluk ik heb dat ik hier mag zijn.

Niet te vergeten het nachtleven. Er zijn wel leuke tentjes waar je een drankje kunt drinken met goede muziek. Gusto bijvoorbeeld, daar komt zowat iedereen bij elkaar om een gezellige avond te hebben met een drankje en een dansje ( en nee, ik dans niet haha).

Ook is het de moeite waard om een bezoekje te nemen bij een van de 3 bioscopen, ook al is het eiland zo klein, toch heeft het 3 bioscopen and i like it!

Voorlopig ben ik nog wel even hier, op Aruba, en een deel van de Aruba Happy Rentals family. Voor nu, Ayo! (doei in het papiaments) en voor diegene die erover denkt om een stage op Aruba te volgen zou ik zeggen; Grijp je kans en geniet van ieder moment.

foto

Geschreven door Jeffrey

Vacation Home of the Month by Aruba Happy Rentals

Gallery

This gallery contains 5 photos.

Opal Villa is located on one of the finest and most prestigious intimate private estates in Aruba, just a few minutes away from the beaches, hotels and all island activities. Architecturally designed Spanish residence provides over 3000 square foot/278 square … Continue reading

Aruba Happy Rentals Receives a ‘Rated Excellent Award’ by Flipkey and Tripadvisor for 2014!

Based on exceptional reviews, Aruba Happy Rentals has been recognized once again with a “Rated Excellent Award” by FlipKey and Tripadvisor. This year being the 3rd year in the row! This exclusive honor was awarded based on excellent and numerous reviews from guests all over the world.

Aruba Happy Rentals has been offering its services and wonderful vacation villa’s, vacation homes, apartments and vacation condos for over 8 years.

With its great team of professionals, all passionate about offering their clients and guests the best and well maintained properties in Aruba. They mostly pride themselves with their unlimited services offering home owners peace of mind whilst enjoying their investment in Aruba and for island visitors to enjoy a worry free vacation at a chosen wonderful vacation property.

“All our properties are unique and exclusive to Aruba Happy Rentals, enabling us to maintain the exacting standards our clients have come to expect. Our properties range greatly in style and size offering numerous amenities.”

Today Aruba Happy Rentals has an inventory of more than 150 properties for short and

long term rental whilst they oversee, manage and maintain them all.

Services offered by the company are: Property Management, Vacation Villa Rentals, Long Term Rentals, Real Estate, Investing Opportunities, Local Housing & Development, Construction Project Management and Guidance.

“Continuity, Quality, Reliability and Customer Service” has always been our main priority. Receiving this recognition is the result of the work of each team member in combination with the support from our homeowners and clients,” For more information to rent a villa or have your property managed by Aruba Happy Rentals or any assistance needed visit their website: www.arubahappyrentals.com or e-mail rentals@arubahappyrentals.com

Or call us at (+297) 586-2662 and experience the #Happy Service !

#Arubavacationhomes, #Villas, #ArubaBeaches, #Renthouses Aruba, #vacation ArubaImage (10)5

One Happy Island

Image

Aruba, dat kleine landje heel ver weg. Dat kleine eilandje waar het altijd mooi weer is. Aruba is een van de drie ABC eilanden en ligt boven Venuzuela. KLM en Arkefly doen er ongeveer 11 uur over om vanuit Nederland naar Aruba te vliegen. Aruba is net zo groot als Texel. Het is verschil met Texel is alleen dat de zon  er altijd schijnt en dat de zee iets blauwer is. Het gehele jaar valt er maar weinig regen en is de gemiddelde temperatuur 30 graden.  Toch voelt het niet als 30 graden, omdat er altijd een verkoelende wind waait. aruba_press096

Wie nog nooit op Aruba geweest is kan Aruba voor zich zien als een onmodern eiland. Niks is minder waar. Op economisch gebied doet Aruba het goed. Dit komt mede door de vele Amerikaanse invloeden. Naast de Amerikaanse cultuur kent Aruba nog vele andere. Op Aruba wonen maar liefst 40 verschillende nationaliteiten. Dit maakt het eiland zeker bijzonder. Er worden op het eiland veel verschillende talen gesproken, zoals de officiele talen Papiaments en Nederlands, maar ook Spaans en Engels. Doordat er zoveel nationaliteiten op het eiland wonen spreken de meeste Arubanen veel verschillende talen. Zeker handig als toerist zijnde.  Aruba biedt voor toeristen vele mogelijkheden. Noord Aruba is gebouwd om toeristen het beste te geven tijdens de vakantie. In Palm Beach zijn er veel restaurants, winkels, casino’s, bioscopen en andere activiteiten te vinden. Ook bevinden de meeste hotels zich in Palm Beach.

d88fe4852ec273acc69457d5bfd87792

Voor de gene die minder van de drukte houden is er veel natuur. De stranden op Aruba zijn adembenemend. Het is ook zeker de moeite waard om een keer de snorkelset mee de zee in te nemen. Onderwater is het nog mooier dan bovenwater.  Een groot deel van het eiland bestaat uit het Arikok National Park. In het park is ook de Natural pool en the National bridge te vinden. Het park staat bom vol cactussen. Zeker de moeite waard om eens door het park te rijden of lopen. Veel wegen in het park zijn ruig, dus het is verstandig om met een jeep te gaan.

Een opvallend feitje is, is dat maar liefst 80% van de huizen op Aruba geen warm water heeft. Dit klinkt erg bedroevend, maar eenmaal op het eiland aangekomen zul je het warme water zeker niet missen. Wat er ook niet gemist hoeft te worden is WIFI. Bijna overal op het eiland kan er verbinding worden gemaakt met het internet.

arubaOok krijgen we bij Aruba Happy Rentals vaak de vraag of het echt nodig is om een auto te huren. Ik als Nederlandse vond het eerst ook erg ongeloofwaardig dat fietsen en lopen geen optie is op het eiland. Dat is toch altijd mogelijk leek mij. Eenmaal aangekomen werd het al snel duidelijk. Er zijn hier geen fiets- en/of wandelpaden. De auto’s zijn hier niet gewend aan mensen die langs de kant fietsen of lopen. Ook met de auto is het even wennen op het eiland. Zo heeft rechts geen voorrang en wordt de richtaanwijzer maar matig gebruikt. Het wordt dus aangeraden om jezelf te vervoeren met een auto of het openbaarvervoer. Het is ook zeker leuk om het eiland te verkennen met de Palmtours, een buggy of met de ABC Tours. Nog iets Nederlands aan het eiland zijn de producten die te vinden zijn in de schappen van de winkels. In veel Europese landen zijn geen typische Nederlandse producten als hagelslag, drop, sneetjes brood, Berenburg, kaas of pindakaas te vinden. Wanneer er een celebrating_vacationvakantie naar Aruba gepland staat is het niet nodig om ruimte in de koffer vrij te houden voor deze producten. Op Aruba zijn deze producten namelijk in overvloed te vinden. Er worden zelfs producten van de Albert Heijn en Jumbo verkocht. Uiteraard biedt de Arubaanse keuken ook veel lekkers. Op Aruba wordt er veel vis en fruit gegeten. Typisch Arubaanse gerechten zijn: stoofpotten met vlees en groenten, Keshi Yena (een gevulde uitgeholde edammer)  en pasteitjes (gefrituurd deeg met vlees of groente). De gerechten zijn te vinden in de verschillende restaurants op het eiland of kunnen voor u gemaakt worden door een van onze lokale chefs in een van onze vakantie villa’s!

Geschreven door: Marloes Mol Lous

2

Veranderingen

De afgelopen weken is er veel gebeurd binnen Aruba Happy Rentals en daar buiten. Zo is de samenstelling van onze crew aan het veranderen. Sinds twee maanden is Adriaan van Aruba Happy Rentals naar onze nieuwe vestiging op Curacao vertokken. Hij zal zijn werkzaamheden verder voortzetten bij  Curacao Dushi Homes.  Zijn taken zijn overgenomen door Gwendelin. Naast Gwendelin is Vidmara ook nieuw binnen het bedrijf. Zij houdt zich voornamlijk bezig met de check ins and check outs. Binnenkort moeten wij helaas afscheid nemen van onze stagaire Josina. Vanuit Nederland is er al een nieuwe stagaire gekomen. Haar naam is Marloes en zij zal de dagelijske taken van Josina overnemen.

289_5Aruba Happy Rentals heeft een aantal nieuwe huizen toegevoegd aan haar portfolio. Zo beheren wij nu. Aruba Dream Villa. Een prachtige villa voor maar liefst 8 personen. Ook Solo cu Santo met een gezellige binnenplaats  en het modern ingerichte  Washington Garden zijn te huur bij ons.

 

Saai is het niet op Aruba want wij gaan van feest naar feest. Dit jaar werd er voor de zestigste keer carnval op Aruba gevierd. Twee maanden lang werd er groots uitgepakt. De vakantiegangers en lokale bevolking heeft genoten van de kinderparades, de lichtparade en de grote eindparades in San Nicolas en Oranjestad.

999968_657432524294160_1308469248_nOok was het afgelopen dinsdag Vlaggetjesdag. Op 18 maart viert Aruba het bestaan van hun eigen vlag en hun eigen volkslied. Overal op het eiland reden auto’s rond met vlaggetjes aan de auto. Ook waren er veel activiteiten. De activiteiten waren voor vrijwel iedereen toegankelijk, omdat de meeste bedrijven gesloten waren.

Easter.jpg-8aafec834fef6216639cafe88bcff09aBinnenkort is het weer Pasen! Op Aruba wordt Pasen groots gevierd. Het wordt vaak aan de hand van eieren zoeken, paasontbijtjes en barebueen gevierd. Vele trekken naar de “Beach Campings”. Bepakt met tentjes en recreatiemiddelen kamperen de lokale op de open stranden. Een echte ervaring!
Op Goede vrijdag  worden op de weg naar Alto Visto Kapel kruisen geplaatst. Deze traditie heet “Caminda di Cruz” Voor de Dakota kerk zal er een show afspelen waarbij lokale acteurs het verhaal van het Pad van de kruisen vertalen.

Naast de activiteiten biedt Aruba elke dag rust. Zin om lekker bij te komen op een van de mooie stranden? Het kan hier elke dag, want mooi weer is het hier altijd. Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale vakantie!
1922417_10152284315247044_734705666_n

Ayo!

P.S. Wij zijn vanaf nu ook te vinden op Instagram! Volg ons via ArubaHappyRentals.

Aruba Happy Rentals Wins Award from FlipKey

2

Aruba – Every year, travel websites FlipKey and TripAdvisor recognize leading vacation rental managers. This year, Aruba Happy Rentals was recognized one more time as one of their most outstanding companies.

“We are so honored and proud to receive this recognition,” says Albert Mostert, owner of the company. “Everyone on our team works hard to provide the best service to the customers who rent the many vacation villas we offer in Aruba. This award shows that all of our hard work has been noticed in the industry.”

The exclusive award is given to outstanding vacation rentals and is based on reviews from previous guests. The award recognizes the effort that Aruba Happy Rentals puts into maintaining their villas for rent and the excellent customer service they provide the visitors who uses their homes, condos and apartments.

What sets Aruba Happy Rentals apart is the company’s desire to not just meet, but exceed every customer’s expectations. Each villa, apartment and condo in the company’s care is expertly maintained. Homes are kept immaculately clean, both inside and out, and are always ready for their next guests.

But the company’s experts don’t stop there. Not only do they have a vacation rental for every type of traveller, but also have provide housing for long term renters.

The Aruba Happy Rentals team caters to every need of their visitors. Whether a private chef at home cooking a zesty Aruba dish, a private message in your own garden, car rentals and so much more! The team will arrange travel to and from the airport, and can even have a rental car arranged on your behalf.  If you are flying in late and by request, they will even have your home’s kitchen fully stocked with your family’s favourite foods upon your arrival.

Every Aruba Accommodation they operate has a member of the team waiting for the traveller upon their arrival. The team member will show the travellers the ins and outs of their specific rental, and provide important contact information and local information. Our team is always on call to answer questions or help if a problem should arise.

For these reasons, and many more, Aruba Happy Rentals is one of the best vacation rental companies. And now once more they have the badge of excellence from FlipKey and TripAdvisor to prove it.